Zondag 3 oktober

Lector: Mevr. Jeanne Senden
Intenties:
Petronella Vaessen.
Maria Peeters en overl. familie Peeters-Hermans-Haenen.

Openstelling Aldegundiskapel
De Aldegundiskapel in onze parochiekerk is dagelijks geopend voor het opsteken van een kaarsje, een gebed of een moment van bezinning. De H. Aldegundis is beschermheilige tegen ernstige ziekten en voor troost en hoop.

Zondag 26 september

H. Mis: 11.00 uur
Lector: Mevr. Marlies Steijvers
Intenties:
Els van Nisselroij-Trepels en Jan van Nisselroij.
Jaardienst en verjaardag Lucie Hermans-Linssen.

Miva-collecte
De collecte voor MIVA - zondag 5 september - heeft € 115,25 opgebracht. Hartelijk dank voor uw bijdrage.

50-Jarig priesterjubileum pastoor Verbong
Komende week is het 50 jaar geleden dat emeritus-pastoor Verbong tot priester werd gewijd. Pastoor Verbong was 11 jaar, van 2005 tot 2016, in onze parochie werkzaam.
Gezien zijn broze gezondheid wordt deze gedenkwaardige dag in stilte gevierd.
Parochianen die hem een felicitatie willen sturen, kunnen deze deponeren in de brievenbus van de pastorie of direct afgeven aan onze koster mevrouw Door Theeuwen.

Openstelling Aldegundiskapel