Zondag 12 februari

H. Mis: 11.00 uur – IN HET MFA
Lector: Mevr. Marian Verhappen

Eucharistieviering voor de intenties van de Aldegundiskapel en de Mariakapel op het kerkhof.

De H. Mis van zondag 12 februari is om 11.00 uur in het MFA.

Kerkbalans 2023
U ontvangt een dezer dagen het parochieblad 2023 in de bus: ‘Geef vandaag voor de kerk van morgen’ – een naar wij hopen lezenswaardig schrijven dat een beeld wil geven van het vitale leven van onze plaatselijke kerk. In het parochieblad van het kerkbestuur kunt u lezen hoe onze parochie financieel reilt en zeilt en vragen wij uw aandacht voor een bijdrage aan onze kerkgemeenschap.

Openstelling Aldegundiskapel
De Aldegundiskapel in onze parochiekerk is dagelijks geopend voor het opsteken van een kaarsje, een gebed of een moment van bezinning. De H. Aldegundis is beschermheilige tegen ernstige ziekten en voor troost en hoop.

Zondag 5 februari

H. Mis: 11.00 uur – IN HET MFA
Lector: Mevr. Jeanne Senden
Intenties:
Petronella Vaessen.
Louisa Verheijen (verjaardag) en Anna Verheijen.
Jéér Kempen en overleden familie.

De H. Mis van zondag 5 februari
is om 11.00 uur in het MFA.

Blasiuszegen
Zondag 5 februari wordt, na de eucharistieviering van 11.00 uur,