Zondag 2 oktober

:
Petronella Vaessen.

Datum Vormsel
In de Eucharistieviering van zaterdag 14 januari 2023 om 19.00 uur zullen de meisjes en jongens van groep 8 van de basisscholen het Sacrament van het Heilig Vormsel ontvangen. Voorganger in deze viering is rector Lambert Hendriks. Dinsdagavond 4 oktober a.s. is om 19.30 uur in de kerk van Maasbree een informatieve ouderavond. Ook de ouders van leerlingen op andere scholen kunnen hieraan deelnemen. Voor vragen of opmerkingen kunt u mailen met kapelaan te Boekhorst: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zondag 2 oktober - Eerste zondag van de maand
Na de H. mis van 11.00 uur is er gelegenheid om samen met kapelaan
gezellig bij te praten onder het genot van een kop koffie of thee.
U bent van harte welkom.

Openstelling Aldegundiskapel
De Aldegundiskapel in onze parochiekerk is dagelijks geopend voor het opsteken van een kaarsje, een gebed of een moment van bezinning. De H. Aldegundis is beschermheilige tegen ernstige ziekten en voor troost en hoop.

Zondag 25 september

H. Mis: 11.00 Lector: Mevr. Marlies Steijvers
Intenties
:
Els van Nisselroij-Trepels en Jan van Nisselroij.
Overleden ouders Michiel Wennekers en Tonia Wennekers-Vorstermans.
Jaardienst en verjaardag Lucie Hermans-Linssen.
Ans Bouten-Nellen.

Overleden
Piet Knippenbergh, In den Clockenslagh, 90 jaar.

Kerkelijk huwelijk
Hein Peeters en Moniek Smits